Amalie Thørholm & Band

Spilletid: Torsdag 01.08.19 kl. 21:00-22:00

Amalie byder publikum indenfor i hendes pop univers fyldt med masser af velkomponeret musik, som bedst kan beskrives som moderne singer-songwriter, pop og rock, tilsat elektroniske elementer.

Med sit stærke udtryk og fremragende popsange bevæger Amalie altid sit publikum, og hun bruger det danske sprog til ærligt at fortælle om sine tanker og hvordan hun ser verden.

Siden hun udsendte sin debut EP i 2018, er det kun gået opad for den nordjyske sanger. Det er blevet til en turné rundt på jyske spillesteder, en TV-koncert og flere besøg rundt på landets radiostationer. Desuden er Amalies EP blevet taget rigtig godt imod på streamingtjenesterne.

Amalie Thørholm er fantastisk på en scene, hvor hun sammen med sit liveband altid leverer masser af nærvær, gode historier og en overbevisende musikalitet. Med sin store vokal, personlighed og karisma er Amalie en artist, der fungerer perfekt live.

Amalies tager på turné igen i efteråret 2019 og udover musikken fra hendes EP vil koncerterne også indeholde en masse helt ny skrevet musik.

Med inspiration fra moderne pop artister som Julia Michaels, Ed sheeran og danske Burhan G har Amalie sans for den gode popsang.

Web: Amalie ThørholmFacebook

Amalie Thørolm & Band:
Amalie Thørholm:    Vokal
Signe Michno:         Keyboards, vokal
Lasse Baggenæs:   Guitar
David Hansen:         Bas, programmering
Mikkel Noe:             Trommer
Amalie Thørholm & Band