Berg

Spilletid: Torsdag 01.08.19 kl. 00:00-01:00

Berg er kunstnernavnet på den 19-årige musiker og sangskriver Alberte Kragh.
Hun har igennem de sidste 3 år formået at skabe et originalt univers, som skal bringe publikum helt tæt på de følelser og tanker, man sjældent siger højt.

Allerede da Berg var 3 år gammel, begyndte hun at skrive tekster og melodier, og med årene har hun udviklet dem til at være inderligt aktuelle for folk omkring hende, og som 16-årig begyndte det for alvor at tage fart.
 
Hun startede på Askov Musikefterskole og her fik hun på et halvt år skrevet et heil album, som også̊ resulterede i hendes første single “Nat til dag”, som blev udgivet sidst i 2017. Berg formåede at selvpromovere denne single på Spotify og har fået flere end 100.000 afspilninger. Det medførte en yderligere succes i hendes karriere, da musikprojektet ”Mere Monitor” udvalgte hende som Årets Upcoming Artist, og hun er nu for alvor klar til at erobre Skandinavien.
 
Det sidste år har budt på 4 nye single-udgivelser i form af; Overhovedet, Tættere, På Tværs og Solens Stråler. De 2 sidstnævnte blev af Spotify udvalgt til playlisten New Music Friday, og beviste at Berg er en artist man bør holde øje med i fremtiden.  
 
Web: Facebook   

Berg:
Alberte Kragh:     Vokal
Andras Refer     
 Berg