Lummer Stue

Spilletid: Lørdag 03.08.19 kl. 12:00-13:00

Lummer Stue Rydder Bulen

Sådan lød overskriften fra Horsens Folkeblad da Børnerockerne fra Lummer Stue høstede over halvdelen af stemmerne til årets publikumspris ved musiker eventen Horsens All Stars.

Med ønsket om at udbrede rockmusikken til de mindste, får trioen masser af skulderklap fra både store og små.

”Her er tre fyre der er på en uvurderlig vigtig mission, nemlig at lade børn og unge få en sjælden mulighed for at opleve energisk rockmusik leveret ”live” af ægte levende mennesker med rigtige instrumenter, i den virkelige verden. Ingen IPads eller mobiler… Jeg anbefaler Lummer Stue for rockens fremtid…” -Simon Ludvig, Daglig leder på spillestedet Det Gule Pakhus, Horsens

Sloganet er ’rockmusik i børnehøjde’ , og Lummer Stue spiller numre som børnene kender, numre hvor de inddrages med dans, klap osv., og sjove indslag som også rammer de voksne. Alt sammen funderet i go, gammeldaws rockmusik.

”Lummer Stue fanger alle børn med deres fantastiske charme, smittende humør og evne til at leve sig ind i børnenes univers via deres musik. Vi i SMILfonden er glade for samarbejdet med de seje drenge. Vi håber at de vil sprede SMIL sammen med os i mange år endnu, til alvorligt og kronisk syge børn og deres familier” –Sisse Fisker. SMILfonden.

Siden årsskiftet har bandet arbejdet på eget materiale, og numrene er efterhånden blevet ørehængere hos de mange børn som oplever Lummer Stue ved flere koncerter. Børnerockerne går i studiet til maj, og forventer at være pladeaktuelle inden sommerferien med dertilhørende musikvideoer.

Kort sagt: Børnerocken ruller hen over landet i en sky af sæbebobler og Lummer Stue sidder bag rattet!

Web: Facebook

Lummer Stue:
Daniel Petersen:       Guitar, kor
Søren Trold Nøiers:   Bas, vokal
Martin Pedersen:      Trommer, kor 
Lummer Stue